Crni patuljasti šnaucer Robo Canis Lady Gaga

Lupus Cavernae Kennel, Osijek, Croatia

Crni patuljasti šnaucer Robo Canis Lady Gaga

Crni patuljasti šnaucer pozira kraj Drave

Naš crni patuljasti šnaucer zna što voli i što ne voli te se ne ustručava to jasno dati do znanja mrgudnim zvukovima, no uvijek strogo poštuje vlasnika i razumije dječje potrebe. Rođena je ponosna i sa stavom. Jako voli biti u središtu pozornosti i kada nešto želi, gleda nas ravno u oči. Izuzetno su vezani za svog vlasnika i prate ga u stopu.

Jako voli djecu i veseli im se. Kada je u šetnji svima trči da ih pronjuška i da ju se malo pomazi. Posebno je vesela i razigrana, a mi je od milja zovemo naše malo štene. Čim nas vidi, makar otišli u drugu sobu na 30-ak sekundi, odmah se baca na leđa i pruža svoj trbuščić da ga mazimo.

Voli papati i svaki svoj obrok s veseljem dočekuje, a posebno voli kada joj pružimo goveđu ili juneću kost. S kostima bi se mogla satima zabavljati, a kada nema kosti na raspolaganju, zadovoljiti će se i s plišanim igračkama koje voli do besvijesti grickati i žvakati.

Crni patuljasti šnaucer je drugi nastao kao varijetet. Odmah nakon papar-sol boje.

Naša ženka crnog patuljastog šnaucera dolazi iz uzgajivačnice Robo Canis. Više o našoj ženki Robo Canis Lady Gaga i ostalim ženkama uzgajivačnice Lupus Cavernae možete pročitati ovdje.

Tags: , , , ,