Dobrodošli na stranice Lupus Cavernae!

Lupus Cavernae Kennel, Osijek, Croatia

Dobrodošli na stranice Lupus Cavernae!

Welcome LCK

Na stranice uzgajivačnice Lupus Cavernae ste sigurno došli promišljajući jesu li patuljasti šnauceri psi za vas! Mi vam možemo pomoći da to saznate! Potrebno je samo da slobodno pregledate na našim stranicama sve što smo pripremili za vas. Tu su tekstovi o pasmini, povijesti, karakteristikama, ali i o osobnosti patuljastih šnaucera te njihovom odnosu sa djecom.

Slobodno pročitajte što smo za vas pripremili o prehrani vašeg novog ljubimca. Nikako ne bi trebali zaobići sve o njezi i brizi patuljastih šnaucera, koje mnogi preporučuju kao jedne od idealnih kućnih ljubimaca za stan ili kuću.

Pokušali smo za vas pripremiti i korisne linkove, najviše sa općenitim informacijama o pasmini, a tu su i linkovi od posebnog interesa, pokoje prijateljske uzgajivačnice i slično…

Na stranici možete pronaći i informacije o našim psima, a među novostima i na naslovnici svakako provjerite jesu li kakvi štenci uskoro u planu!

Za sve ostalo što vas zanima, slobodno nam se obratite, pošaljite poruku ili e-mail pa ćemo vam rado odgovoriti. Vašim javljanjem ujedno će te nam i pomoći da dopunimo informacije koje se nalaze na stranici!

Uživajte i sretno!

P.S. Uzgajivačnica Lupus Cavernae član je Hrvatskog kinološkog saveza i orijentirana je ka uzgoju patuljastih šnaucera, papar-sol, crne i bijele boje.

Tags: , , , ,