Bijeli patuljasti štenci u najavi!

Lupus Cavernae Kennel, Osijek, Croatia

Bijeli patuljasti štenci u najavi!

bijela spava kao štene

Dragi posjetitelji web-stranica uzgajivačnice Lupus Cavernae, naša bijela ženka će skoro imati štence za koje primamo predbilježbe! Kako nemamo garancije o broju novih psića u leglu, pozivamo vas da nas što prije kontaktirate, a do tada su bijeli patuljasti štenci u najavi!

Štenci u najavi!

Štence nudimo novim vlasnicima isključivo “s papirima” – rodovnikom, odnosno s dokazom o podrijetlu.

Roditelji štenaca su šampionskih krvnih linija, ženka je odlično ocijenjena, a mužjak je Internacionalni šampion imena Koko Jumbo Sweet Toys.

Titule koje je mužjak osvojio su: CH-HR CHM-HR INT-CH HJCH BIH-CH BIHFCH

Broj čipa ženke: 191100002059123

Broj čipa mužjaka: 941000011951696

Štenci bijelog patuljastog šnaucera se planiraju za jesen 2020. godine

Štenci će se predavati budućim vlasnicima nakon osam tjedana starosti, cijepljeni najmodernijim cjepivom, čipirani i sa svom pratećom dokumentacijom.

Svi psići će biti okupani, otrimani i očišćeni od parazita. Dodatno, za nove vlasnike ovih nježnih kućnih ljubimaca pripremili smo poklon pakete i upute za prilagodbu, kako štenaca, tako i vlasnika. Štenci će po okotu biti u kućnom obiteljskom okruženju te bi trebali biti dobro socijalizirani.

Zainteresirani?

Sve o bijelim patuljastim šnaucerima možete pronaći na našim stranicama, a slobodno proučite sve o pasmini, ponašanju i odnosu sa djecom.

Za sva detaljnija pitanja stojimo vam na raspolaganju, e-mailom, pozivom, porukom ili nam se slobodno javite dolje putem kontakt forme!

Mužjak
Ženka

Tags: , , ,