Ženke uzgajivačnice

Lupus Cavernae Kennel, Osijek, Croatia

Ženke uzgajivačnice Lupus Cavernae posebne su svaka na svoj način i uopće ne sumnjamo da ćete uspjeti izabrati vašeg vjernog psećeg prijatelja.

Papar-sol Pachino Yoana

Ženku papar-sol iz uzgajivačnice Pachino odlikuje mirna narav, visoka inteligencija i prirodna zaštitnička uloga prema djeci, što su sve odlike ovih najstarijih patuljastih šnaucera. Iako mali rastom, ovi patuljasti šnauceri vrlo su ozbiljni veliki psi.

Crna Robo Canis Lady Gaga

Crna ženka iz uzgajivačnice Robo Canis zna što voli i što ne voli te se ne ustručava to jasno dati do znanja mrgudnim zvukovima, no uvijek strogo poštuje vlasnika i razumije dječje potrebe. Kod patuljastih šnaucera crna je najveselija boja jer ova ženka stalno zove na igru i traži zabavu.

Bijela Nirvana Cesar Black Shine

Ženka bijele boje iz uzgajivačnice Cesar Black Shine najnježnija je od svih i najviše voli biti u krilu. Ipak, vrlo je stroga prema strancima i pravi je veliki čuvar u tijelu maloga psa. Ovaj najmlađi varijetet patuljastih šnaucera tek nedavno je službeno priznat. Nepravedno, reći će svi koji dođu u kontakt sa bijelim patuljastim šnaucerima, najnježnijim od svih.

Ženke uzgajivačnice prvenstveno su kućni ljubimci i dječji prijatelji. Sve o odnosu pasa i djece pročitajte na našim stranicama. Dakako, sa tuđim psima valja postupati oprezno. Međutim, sa vašim kućnim ljubimcem možete biti opušteni jer pseća jedina motivacija je usrećiti svoje ljude.

Fotografije naših pasa možete pratiti na Instagramu ili Facebooku!